SEFA serviciului de resurse umane din Primaria Sectorului 2, TRIMISA IN JUDECATA

Sefa serviciului de resurse umane de la Primaria Sectorului 2 Bucuresti, DANIELA NASTASE, a fost TRIMISA IN JUDECATA, in arest preventiv, pentru trafic de influenta, conform unui comunicat al DNA.

Procurorii anticoruptie au decoperit ca, in noiembrie 2014, la propunerea unei persoane, denuntator in cauza, DANIELA NASTASE a acceptat ca, in schimbul sumei de 11.000 de euro, sa intervina pe langa un alt functionar din Primarie, angajat la Serviciul spatiu locativ, pentru ca acesta sa inregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL ale unor persoane recomandate de denuntator, fara ca solicitantii sa fie prezenti personal, asa cum se precizeaza in lege.

Citeste si: SEFA DIRECTIEI de resurse umane din Primaria Sectorului 2, RETINUTA pentru luare de MITA. Directoarea a fost DEMISA

Pentru acest serviciu, DANIELA NASTASE intentiona sa ofere celuilalt functionar 1.000 din cei 11.000 de euro.

De asemenea, in schimbul sumei amintite, DANIELA NASTASE si-a luat angajamentul de a face demersuri pe langa persoane cu putere de decizie din institutia in care isi desfasura activitatea pentru ca cererile depuse fie aprobate, garantand in acest sens.

La data de 14 ianuarie 2015, aceasta a primit de la denuntator suma de 11.000 de euro, potrivit celor convenite anterior, procurorii procedand la constatarea infractiunii flagrante.

Citeste si: Daniela Nastase, sefa serviciului de resurse umane din Primaria Sectorului 2, arestata preventiv

De asemenea, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui imobil ce apartine sefei serviciului de resurse umane de la Primaria Sectorului 2.

Sursa foto: crimetime.ro