Sefa STIRILOR TVR si-a dat DEMISIA dupa ce televiziunea publica nu a acoperit TRAGEDIA DIN COLECTIV

SEFA INTERIMARA A STIRILOR TVR, RALUCA STROE BRUMARIU, si-a anuntat luni DEMISIA din aceasta functie, motivul tinand de faptul ca TELEVIZIUNEA PUBLICA NU A ACOPERIT, in regim de breaking news, TRAGEDIA DE LA CLUBUL COLECTIV, dupa cum a confirmat pentru HotNews. Brumariu a spus ca in TVR exista o procedura pentru intrarea in regim de breaking news, dar aceasta NU A FOST APROBATA, pana acum in Comitetul Director.

Raluca Stroe Brumariu: “Motivul demisiei este ca eu NU AM FOST AICI IN ACEA NOAPTE, iar in absenta mea nu s-au luat masurile care trebuiau luate pentru a se intra in emisie. Pentru ca pe teren au fost oameni – si reporteri, si cameramani, si soferi, iar in redactie au fost producatori si editori si producatorul executiv”.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: VESTI IMBUCURATOARE DESPRE RANITII DE LA SPITALUL MILITAR

Vineri noapte, cand aproape toate televiziunile de stiri, dar si altele acopereau in direct tragedia de la clubul Colectiv, TVR nu a transmis nimic pe post, cazul fiind relatat doar pe site-ul televiziunii. TVR a inceput abia sambata dimineata sa difuzeze materiale despre ceea ce s-a intamplat la Colectiv.

Cazul TVR a fost semnalat, luni, si de membrul CNA VALENTIN JUCAN intr-o scrisoare deschisa adresata comisiilor de specialitate din Parlament, in care acesta afirma ca “este inadmisibil ca postul public de televiziune sa nu aiba posibilitatea de a se mobiliza in astfel de SITUATII DE DEZASTRU. Lipsa unei proceduri pentru situatii de urgenta care necesita intrarea postului public in regim “breakeing news” este de netolerat.”

Sursa foto: jurnalul