Sefii SRI si SIE se afla la Guvern. Ponta va prezenta apoi noul acord cu FMI si va constitui comisia pentru Rosia Montana

Sefii SRI si SIE se afla, la aceasta ora, la Guvern, unde participa la intalnirea grupurilor parlamentare prezidata de premierul Victor Ponta, inainte de interventia sa in Parlament, in care va prezenta noul acord cu FMI si va constitui comisia speciala pentru Rosia Montana.

La intalnire participa sefii SIE, ai SRI, precum si procurorul general al Romaniei. Ponta a declarat, inainte de intalnire, ca nu este o sedinta de urgenta generata de contrele din ultimele zile avute cu liderul PNL Crin Antonescu, ci doar una de pregatire inainte de sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului.

“Este doar o intalnire cu liderii grupurilor parlamentare. Am de pregatit sedinta comuna de la ora 5 in care prezentam noul acord cu FMI si constitutirea comisiei speciale pentru Rosia Montana. Cred ca o comisie speciala trebuie sa se stea de vorba cu toata lumea. Asta e rolul unei comisii, sa asculte pe toata lumea. Nu-i nicio sedinta de urgenta, pregatesc doar prezentarea de la ora 17.00, ma duc in fata camerelor reunite si vroiam sa fiu bine pregatit”, a declarat Ponta, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Premierul va pleca spre Parlament cu putin inate de ora 16.00, ora la care este programata interventia sa in Parlament.