Seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, demis de VICTOR PONTA. MARCEL BOGDAN PANDELICA, noul presedinte. UPDATE

Seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), MARIUS DUNCA, a fost demis, marti seara, de catre premierul VICTOR PONTA, anunta B1 TV.
 
UPDATE 22:55: Premierul VICTOR PONTA a decis eliberarea lui MARCEL BOGDAN PANDELICA din functia de secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului si numirea acestuia in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
 
UPDATE 20:54: Seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), MARIUS DUNCA, a declarat la postul B1TV ca nu a stiut ca va fi demis si ca a aflat informatia din presa. 
 
Potrivit unor surse guvernamentale, premierul VICTOR PONTA a decis, marti seara, sa-l demita, la propunerea ministrului Economiei, pe seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), MARIUS DUNCA.

Potrivit acelorasi surse, in locul lui DUNCA, PONTA a decis numirea secretarului de stat in Ministerul Economiei BOGDAN PANDELICA, cele doua decizii nefiind inca publicate in Monitorul Oficial.

La ora transmiterii acestei stiri, in fata Guvernului peste 13.000 de oameni protesteaza cerand demisiile primarului sectorului 4 al Capitalei, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, ministrului GABRIEL OPREA  si premierului VICTOR PONTA.

 
Sursa foto: bancherul