SEFUL OSCE, vizita in RUSIA pentru discutii pe tema crizei din UCRAINA

Seful OSCE, ORGANIZATIA PENTRU SECURITATE SI COOPERARE IN EUROPA, Didier Burkhalter, se va deplasa, pe 7 mai, la Moscova, pentru a incerca sa reduca tensiunile legate de CRIZA DIN UCRAINA.

Didier Burkhalter, seful ORGANIZATIEI PENTRU SECURITATE SI COOPERARE IN EUROPA (OSCE), va merge in Rusia pe 7 mai pentru a discuta despre CRIZA din UCRAINA. “Este foarte important sa luam masuri eficiente la nivel international, in special prin intermediul OSCE, pentru a detensiona situatia din UCRAINA”, a afirmat Kremlinul, intr-un comunicat publicat la sfarsitul unei convorbiri telefonice intre presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel.

 Citeste si: PUTIN si MERKEL, dialog crucial privind situatia din UCRAINA 

 “In acest context, seful in exercitiu al OSCE, Didier Burkhalter, va efectua o vizita la Moscova, pe 7 mai”, a anuntat serviciul de presa al presedintelui rus.

 Citeste si: RUSIA vs UCRAINA, la un pas de RAZBOI. Discutie intre PUTIN si MERKEL – UPDATE

Potrivit Kremlinului, in cursul convorbirii cu Merkel, Putin a “subliniat necesitatea de a initia un dialog direct intre autoritatile de la Kiev si reprezentantii regiunilor din sud-estul Ucrainei”, scrie Mediafax.

Sursa foto: blick.ch