SEFUL PMP din localitatea Probota a fost BAGAT in SPITAL de PRIMAR, membru PSD

Liderul organizatiei PMP din localitatea ieseana Probota, Vasile Pipirig, a fost lovit, vineri dupa-amiaza, de catre primarul comunei, membru PSD, incidentul avand loc chiar in incinta primariei Probota, unde reprezentantul PMP venise sa achite niste taxe, acesta fiind dus cu ambulanta la spital.

Presedintele filialei judetene a PMP Iasi, deputatul Petru Movila a declarat ca liderul PMP Probota Vasile Pipirig a mers, vineri dupa-amiaza, la primaria din localitate, pentru a plati niste taxe si ca, in urma unei discutii aprinse cu primarul PSD al comunei, Vasile Dadu, a fost lovit cu pumnii in cap de catre edil, informeaza Mediafax. 

Barbatul a fost transportat cu ambulanta la spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi, pentru a fi supus unor investigatii, medicii sustinand ca pacientul se afla in afara oricarui pericol.

CITESTE SI: CRISTIAN PREDA O ATACA PE ELENA UDREA SI PMP: SUSTINEREA PENTRU CORUPTI DA FOARTE PROST PENTRU IMAGINEA PMP IN EUROPA

Potrivit lui Movila, intre seful PMP Probota si edilul localitatii a avut mai intai o disputa verbala pe holurile primariei, dupa care edilul Vasile Dadu l-a lovit pe reprezentantul PMP cu pumnii in cap.

Primarul i-a reprosat ca face opozitie in comuna si ca ii critica deciziile. Condamn o asemenea atitudine si consider ca un astfel de eveniment nu are ce sa caute intr-o competitie politica. Pe numele primarului s-a depus o plangere penala si vom sustine toate demersurile necesare pentru a condamna o asemenea practica josnica. Manifestarile huliganice de acest gen nu au nimic in comun cu oamenii seriosi dintr-o comunitate locala“, a declarat presedintele PMP Iasi, deputatul Petru Movila.

CITESTE SI: PMP II CERE DEMISIA LUI CRISTIAN PREDA DIN PARLAMENTUL EUROPEAN