MIHAI PRUTEANU, SEFUL POLITIEI CAPITALEI, A FOST ELIBERAT DIN FUNCTIE

MIHAI PRUTEANU, seful POLITIEI CAPITALEI, a fost ELIBERAT din FUNCTIE la cerere miercuri si va trece la Sectia de ORDINE PUBLICA. Mai multi ofiteri in frunte cu PRUTEANU au fost dati afara dupa o gafa de proportii, acestia eliberand din greseala, in urma cu aproape o luna, un INTERLOP periculos din CLANUL MARARU din Piatra Neamt. 

ADRIAN BOTEZ a fost cautat timp de trei ani de politie pana cand a fost retinut. Interlopul este acuzat ca a vrut sa-l ucida pe Puiu Mironescu si a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Interlopul a fost lasat liber pentru cateva zile pana cand politistii si-au dat seama ca acesta a disparut. Nu se stie clar ce a a cauzat acest lucru, una dintre ipotezele vehiculate, fiind ca actele au fost redactate gresit, informeaza sursa citata. 

CITESTE SI: POLITIA CAPITALEI efectueaza mai multe perchezitii la o societate de brokeraj 

Angajatii POLITIEI CAPITALEI s-au justificat, spunand ca au primit la data de 1 iulie o hartie de la instanta prin care erau anuntati ca ADRIAN BOTEZ a fost condamnat definitiv. Documentul a fost inaintat centrului de arest, conform prevederilor legale, iar acolo s-ar fi facut… o confuzie: in loc de “CONDAMNAT” s-a citit “ELIBERAT”, sustin ei.

La aceasta ora, ADRIAN BOTEZ este dat in URMARIRE INTERNATIONALA.

CITESTE SI: POLITIA CAPITALEI, verificata de o comisie a Consiliului Europei 

Sursa foto: evz.ro