Seful POLITIEI din MOLDOVA, retinut la MOSCOVA. Motivul este HALUCINANT

Seful interimar al Inspectoratului General de Politie din Republica Moldova, GHEORGHE CAVCALIUC, a fost RETINUT pe aeroportul Domodedovo din MOSCOVA timp de mai multe ore, scrie presa de peste Prut, citat de Realitatea, HotNews.

Dupa ce a fost eliberat de autoritatile de la Moscova, Gheorghe Cavcaliuc a declarat ca nu a primit nicio explicatie clara privind retinerea lui, informeaza site-ul publika.

“Cred ca este legat de actiunile mele profesionale, pentru ca am documentat multe ORGANIZATII CRIMINALE INTERNATIONALE. De la inceput mi-au spus ca as avea PROBLEME CU PASAPORTUL. Apoi au declarat ca as semana cu un INFRACTOR DAT IN CAUTARE”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

Totodata, ministrul de Interne de la Chisinau, OLEG BALAN, a confirmat faptul ca nu au primit explicatii, iar din cauza retinerii, delegatia moldoveneasca a pierdut avionul spre Minsk.

CITESTE SI: PRIMARUL CHISINAULUI, DORIN CHIRTOACA, I-A CERUT MANA IUBITEI SALE, JURNALISTA LA PRO TV CHISINAU

“Nu am primit nicio explicatie de ce a fost retinut. Vom ajunge la Minsk, iar acolo vom cere explicatii de la MINISTRU RUS DE INTERNE”, a declarat Balan.

Agentii Serviciului Federal de Securitate nu au explicat motivele pentru care seful intermar al IGP a fost retinut.

Sursa foto: Realitatea