Seful PSD Satu Mare ii cere lui MIRCEA GEOANA sa-si dea DEMISIA din Senat

Seful organizatiei PSD Satu Mare, primarul DOREL COICA, ii cere lui MIRCEA GEOANA sa-si dea DEMISIA din Senat si respinge afirmatiile pe care acesta le-a adresat Partidului Social Democrat.

”Eu i-as face o recomandare dlui Geoana, daca are putina demnitate, daca are caracter asa cum spune, daca are barbatie, sa-si depuna mandatul de senator, sa-l ia pe primarul «Almanahe», sa mearga la Dabuleni si acolo poate sa ocupe functia de presedinte al asociatiei crescatorilor de pepeni. (…) Pentru mine dl Geoana este un nimeni. Imi pare extrem de rau ca am crezut in el, ca l-am sprijinit, pentru ca s-a dovedit a fi un tip fatarnic, distructiv, care e carierist, n-a urmarit decat sa ajunga el in functii foarte importante”, a declarat primarul, duminica, intr-o conferinta de presa.

Citeste si: MIRCEA GEOANA: LIVIU DRAGNEA este exponentul unei SPECII pe cale de DISPARITIE

Coica reclama o fratie intre Geoana si Vanghelie, asociind imaginea acestora cu un celebru cuplu de comici.

”Exista o fratie ascunsa intre Geoana, primarul «almanahe care este», Voicu, generalul care este in puscarie, Hrebenciuc care este in puscarie, Iliescu, fostul sef al SPP-ului, care au dorit sa puna mana pe PSD. Acest cuplu Mircea Geoana – primarul «almanahe care este» mi-a amintit de un cuplu comic din istoria cinematografiei si ma gandesc aici la cuplul Stan si Bran. (…) Acest cuplu Geoana – Vanghelie s-a facut de ras in fata lumii”, a sustinut Coica.

Citeste si: Geoana il da in judecata pe Nicolicea: Totul are o limita. Daunele materiale pe care le voi obtine le voi dona unui ONG

In data de 27 noiembrie, liderii PSD au decis suspendarea din partid a lui MIRCEA GEOANA, MARIAN VANGHELIE si DAN SOVA.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro