Seful Windows, Steven Sinofsky, a demisionat la scurt timp dupa lansarea Windows 8

Parintele Windows, vicepresedintele Microsoft Steven Sinofsky, a demisionat din functie invocand motive personale, la scurt timp dupa lansarea noului sistem de operare Windows 8.

Sinofsky a precizat ca a decis sa paraseasca compania pentru a cauta noi oportunitati, in baza experientei sale. Am decis ca este timpul sa ma retrag de la indatoririle din cadrul Microsoft.

Dupa 23 de ani de munca la produsele Microsoft, am decis sa parasesc compania pentru a cauta noi oportunitati, in baza experientei mele , a afirmat Steven Sinofsky.Directorul executiv al Microsoft a spus ca schimbarile din conducere sunt legate de intentia corporatiei de a realiza o mai buna integrare a grupurilor Microsoft pentru a scurta ciclul de dezvoltare de noi produse.

Microsoft a inceput sa comercializeze versiunea finala a Windows 8 la sfarsitul lunii octombrie. Windows 8 este prima platforma software optimizata pentru PC si tablete. La patru zile de la lansare, Microsoft a vandut circa 4 milioane de aplicatii Windows 8 pentru upgrade-ul vechilor platforme.

Sursa foto: Microsoft