Șeicii de la PSG nu concep să-l piardă pe Mbappe! Salariu inimaginabil oferit atacantului

Condițiile puse de superstar pentru a rămâne pe ”Parc des Princes”

Oficialii de la Paris Saint Germain nu vor nici în ruptul capului să-l piardă pe atacantul Kylian Mbappe, în ciuda informațiilor din presa spaniolă potrivit cărora jucătorul în vârstă de 23 de ani ar avea deja un acord cu Real Madrid, urmând să devină jucătorul formației spaniole în vară.

Jurnaliștii francezi de la RMC Sport au anunțat că PSG i-a făcut lui Mbappe o nouă ofertă impresionantă pentru prelungirea contractului, iar cotidianul The Independent a oferit chiar și detalii despre salariul ”extraterestru” care i se pregătește campionului mondial.

Șeicii de la PSG sunt deciși să îi plătească lui Kylian Mbappe un salariu de aproape un milion de lire sterline (1,2 milioane euro) pe săptămână, anunță britanicii, care vorbesc despre “un contract nemaivăzut în fotbal”, dar și despre faptul că Real Madrid “nu are șanse să se apropie de o astfel de ofertă”.

Kylian Mbappe joacă la PSG din 2017, după ce a fost transferat de la AS Monaco, pentru 145 de milioane de euro. La doar 23 de ani, Mbappe a marcat deja 154 de goluri și a jucat în 203 meciuri pentru formația din capitala Franței.

Condițiile lui Kylian Mbappe pentru a rămâne la PSG

L’Equipe scrie că atacantul francez le-a cerut conducătorilor lui Paris Saint-Germain să revină starul echipei, și că nu vrea să mai fie mutat pe diferite posturi în atac, în funcție de dispozițiile lui Messi și Neymar.

Paris Saint-Germain i-ar fi propus chiar să fie el unicul executant al penalty-urilor, în fața lui Messi și Neymar, care au eșuat să le transforme în ultimele două meciuri ale lui PSG.

Sursa citată mai scrie că faptul că transferurile din vară nu au fost pe placul lui Kylian Mbappe. Transferul lui Sergio Ramos a fost cel pus la îndoială de atacantul francez, care le-ar fi transmis oficialilor clubului că vor încerca vânzarea fundașului iberic în vară.

L’Equipe informează și despre îndoiala lui Mbappe în legătură cu capacitatea șefilor de pe Parc des Princes să fie mai exigenți cu jucătorii din lot, în legătură cu punctualitatea și comportamentele nepotrivite. Atacantul nu înțelege privilegiile de care se bucură unii dintre jucătorii echipei și ar prefera să vadă că sunt impuse măsuri drastice în vestiar.

Sursa foto: L’Equipe.fr