SELECTIE pentru persoane dornice sa activeze ca VOLUNTARI in domeniul social

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza o SELECTIE de persoane interesate sa activeze in calitate de VOLUNTARI in domeniul social, in cadrul proiectului ”Scoala de voluntari”, initiat in urma cu doi ani, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 6.

Doritorii vor participa la sesiuni de formare in lunile martie si aprilie, temele abordate fiind: “Vreau sa fiu voluntar!”, “Alimentatie si stil de viata sanatos”, “Harta serviciilor sociale pe intelesul voluntarilor”, “Comunic, deci exist!”, “Inteligenta emotiilor”, “Surdul, persoana de langa noi”, “Dizabilitatea, felul normal de a fi”, “Hai sa ne jucam!”, “Comunicare prin metoda E.S.P.E.R.E”, “Introducere in arta culinara”, “Invatam sa economisim”, “Introducere in relatii publice si comunicare la nivelul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6″, Atelier de lucru “Masculin si feminin”, “Introducere in limbaj mimico-gestual”.

Citeste si: Se cauta specialisti dornici sa activeze ca VOLUNTARI in domeniul social pe raza Sectorului 6

Cu o structura inedita, proiectul imbina cursuri de formare in domeniul voluntariatului cu ateliere de dezvoltare personala, oferind, in acelasi timp, oportunitatea de a activa ca voluntar in cadrul DGASPC Sector 6 sau alaturi de partenerii nostril, potrivit sursei citate.

Inscrierile au loc pana in data de 20 februarie, procedura constand din completarea unui formular online, care poate fi descarcat la adresa www.protectiacopilului6.ro. Formularul completat va fi transmis la adresa de e-mail voluntariatformare@dgaspc6.com.

“La initiativa Primariei Sectorului 6, voluntariatul in domeniul social a luat amploare, 40 de persoane, cu precadere tineri si adolescenti, sustinand in mod benevol o serie de programe precum: tabere de dezvoltare personala si cursuri de engleza sau matematica pentru copiii defavorizati, animatie in scoli si gradinite, programe de reabilitare a copiilor cu autism etc.”, se spune in comunicat.

Citeste si: Vrei sa fii voluntar? Acum poti face cursuri gratuite in Sectorul 6 la Scoala de Voluntari

Detalii pot fi obtinte la numarul de telefon 021.317 63 11, Compartimentul de Voluntariat si Formare Profesionala, de luni pana joi, in intervalul orar 09.00-15.00 si vineri intre orele 09.00 si 13.30, sau pe adresa de e-mail: voluntariatformare@dgaspc6.com.

Sursa foto: primarie6.ro