Selectionata de tineret a Romaniei a INVINS Muntenegru cu 4-3

Selectionata de tineret a Romaniei a reusit o victorie remarcabila in fata Muntenegrului, cu scorul de 4-3, dupa ce a fost condusa cu 3-1, joi, pe stadionul “Dinamo” din Bucuresti, intr-un meci din Grupa a 6-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2015.

“Tricolorii” mici, cu selectionerul Viorel Moldovan la primul meci oficial, au deschis scorul prin fundasul Deian Boldor (10), cu o lovitura de cap, dar au incasat trei goluri in decurs de 20 de minute, toate semnate de Luka Djordjevic (15, 33, 35). Oaspetii au avut chiar si o bara, prin Vukcevic (25).

Citeste si: Fost international de tineret vrea sa evolueze pentru Ungaria!

In repriza secunda, dupa ce fiecare echipa si-a trecut in cont cate o ratare, prin Iancu (55), respectiv Mugosa (64), Romania a redus din diferenta prin George Puscas (67), din centrarea lui Balasa. Boldor a avut o situatie notabila (76), dupa care Bumba a restabilit egalitatea (79), din penalty, dupa ce tot el fusese faultat in careu de portarul Petkovic. Florin Tanase a marcat golul victoriei echipei Romaniei, dupa o minge respinsa de Petkovic (82).

Oaspetii au avut ultima ocazie a partidei (85), dar Vujnovic a trimis in plasa laterala.

Citeste si: Bicicletele pot fi ASIGURATE pentru furt si talharie, printr-un produs lansat in PREMIERA in Romania

In urma acestui succes, Romania urca pe locul secund in clasament, cu 12 puncte (7 jocuri) si ramane in cartile calificarii, dar este obligata sa invinga, marti, liderul Germania (14 puncte, 6 jocuri), chiar la Magdeburg, pentru a spera la un posibil baraj.

Muntenegru ocupa locul 2, cu 11 puncte, dar marti va juca in deplasare cu Insulele Feroe. Irlanda ocupa locul 4, cu 8 p (7 j), iar I. Feroe se afla pe 5, cu 1 p (7 j).

Sursa foto: digisport.ro