Selena Gomez apare dezbracata pe Instagram. FOTO in articol

Selena Gomez a postat, vineri, pe contul sau de Instagram o imagine care i-a extaziat pe fani. Frumoasa cantareata, care recent s-a impacat cu Justin Bieber, s-a fotografiat intr-o ipostaza extrem de fierbinte, la fereastra.

In imaginea postata pe contul sau de Instagram, Selena Gomez apare complet goala, acoperita doar de o perdea, privind in departare pe fereastra. Silueta extrem de provocatoare a Selenei Gomez este acoperita de razele soarelui in toata splendoarea sa.

Selena Gomez s-a impacat recent cu Justin Bieber, dupa mai multe despartiri si impacari lacrimogene. Cei doi au ajuns la concluzia ca oricat de des s-ar certa, nu pot sta departe unul de celalalt.  Zilele trecute, Justin i-a dus flori in valoare de 10.000 de dolari pentru a o convinge pe Selena de sentimentele lui.

Mai apoi, Selena Gomez si Justin Bieber au fost surprinsi sarutandu-se de paparazzi, intr-un restaurant din Texas. Cei doi au fost vazuti de angajatii restaurantului în timp ce luau micul dejun, iar managerul a povestit ca erau ca un adevarat cuplu de indragostiti. “S-au sarutat si imbratisat in vazul lumii. Nu pareau ca se ascund si era clar ca sunt iubiti”, a spus unul dintre angajatii restaurantului.

Citeste si: Selena Gomez a intrat in Top Bilboard. VIDEO

De cand s-au despartit, in luna iulie a anului trecut, atat Justin, cat si Selena au aparut in compania mai multor persoane, insa relatiile au fost pasagere.

Selena Gomez s-a nascut pe 22 iulie 1992, in Texas. Micuta domnisoara si-a cucerit fanii nu doar cu frumusetea ei, ci si cu talentul ei actoricesc si mai ales muzical.

Foto: Instagram