SELENA GOMEZ face chimioterapie. De ce BOALA CUMPLITA sufera artista

Selena Gomez a dezvaluit intr-un interviu acordat recent ca a fost diagnosticata cu lupus. Cantareata in varsta de 23 de ani a fost nevoita sa faca chimioterapie.

Celebra cantareata americana Selena Gomez a facut recent o dezvaluire socanta. Artista in varsta de 23 de ani a marturisit ca in urma cu peste un an a fost diagnosticata cu lupus si nevoita sa faca chimioterapie.

Chiar daca in presa internationala au circulat mai multe zvonuri cu privire la acest subiect, solista nu a comentat niciodata pe marginea acestora.

Zilele trecute insa, Selena a povestit totul intr-un interviu acordat revistei Billboard si citat de Huffington Post.

“Am fost diagnosticata cu lupus si am facut chimioterapie”, a spus ea. “De aceea am avut, de fapt, o cadere”, a explicat vedeta, referindu-se la o perioada de la finele lui 2013 si inceputul lui 2014, cand si-a intrerupt, brusc un turneu.

La vremea respectiva, unele publicatii de scandal au scris ca tanara cantareata s-ar fi luptat cu dependenta de droguri.

“Imi doream atat de tare sa spun ‘hei, nu aveti idee despre ce vorbiti. Fac chimioterpie, nesimtitilor!’. M-am izolat pana cand m-am simtit din nou increzatoare si confortabil”, a mai povestit Selena Gomez.

Sursa :realitatea