SELENA GOMEZ surprinsa in tandreturi cu o lesbiana cunoscuta

SELENA GOMEZ, in varsta de 22 ani, incepe incet dar sigur sa-i faca concurenta fostului iubit, cantaretul Justin Bieber, la capitolul viata dezordonata si imagini socante.

Frumoasa bruneta, devenita celebra in urma rolurilor jucate in peliculele Disney, a fost vazuta din ce in ce mai des in preajma modelului Cara Delevigne, 21 ani, cunoascuta in showbiz datorita relatiilor amoroase avute cu femei.

Desi Selena nu a dorit sa ofere detalii asupra genului de relatie pe care o are cu “ingerasul” Victoria’s Secret, exista zvonuri conform carora intre cele doua exista mai mult decat o simpla amicitie.

CITESTE SI: SELENA GOMEZ, APARITIE SPECTACULOASA IN CALIFORNIA. FOTO IN ARTICOL

Selena Gomez si Cara Delevigne au fost impreuna in vacanta la Saint Tropez, cele doua fiind de nedespartit dupa revenirea in State.

Selena s-a despartit recent de faimosul cantaret Justin Bieber, dupa ce din cauza certurilor cu el se apucase sa consume alcool in exces si droguri.

De cealalta parte, Cara Delevigne, una dintre cel mai bine platite supermodele din lume la ora actuala, a incheiat si ea relatia cu actrita Michelle Rodriguez.