Selly a făcut public un mesaj halucinant, primit de la un jurnalist

Selly, pe numele sau real Andrei Șelaru, se afla in mijlocul unui scandal de proportii dupa ce si-a serbat ziua de nastere alaturi de mai multi prieteni si manelisti cunoscuti incalcand astfel legea.

Selly i-a acuzat pe polițiști că primesc mită de la jurnaliști pentru a le oferi acestora informații ”pe surse” dar nu s-a oprit aici. Andrei Șelaru a făcut public un mesaj pe care l-ar fi primit de la un ziarist de la Digi 24, al carui nume a refuzat sa-l faca public.

”Acei mari oameni de cultură acei academicieni” care urmăresc doar posturi serioase de știri, se uită doar la Digi. ”Domne, Digi are un public atât de curat!” Pe bune, mă? Voi știți ce mi-a zis, mă, unul în comentarii mie, la o postare, unul de la Digi 24? Nu că ar avea trustul de presă vreo vină, Doamne ferește! Ca să înțelegeți ce oameni există! Stați că vă zic imediat. Mi-e greu și să reproduc, adică a zis în felul următor, a zis un om din ăsta, de 40 de ani, poze numai cu nevastă-sa, cu copiii, părea așa, cel mai mare familist, știi?! Zice: ”sper să îi moară părinții, și să își ia amendă pentru nepurtarea măștii la înmormântarea părinților lui”.”, a dezvaluit vlogger-ul Selly pe o rețea de socializare.

Sursa foto: facebook