Selly a pus un bărbat să amenințe un minor, în public, cu o baionetă! Video

Selly este unul dintre exponentul noii generații, însă în ultimul său clip postat pe youtube vlogger-ul a dat dovadă de lipsă de maturitate și de faptul că mai are mult până când poate fi un model pentru ceilalți.

Selly a pus un bărbat în toată firea, Nicu, care a făcut figurație și în filmul trupei sale, 5Gang, să îl amenințe pe un minor cu o baionetă cu o lamă de peste 20 de centimetri, în public.

”Cum ar fi să vin să te fac franjuri, să te fac sarmale, să îți iau ficații? Ce te uiți în stânga și în dreapta? Tot te prind si îți trag două gloanțe în cap!”, îi spune bărbatul celui amenințat, în timp ce scoate baioneta din geantă.

Tânărul amenințat în ceea ce ei numesc ”prank” este Gami, prieten al vloggerului. Totul a fost filmat, iar minorul a fost vizibil afectat de cele întâmplate. Deși, inițial, clipul a fost urcat pe YouTube fără ”blurarea” (n.r. acoperirea) lamei cuțitului, ulterior Selly a editat filmarea și a acoperit lama cuțitului. Videoul are, până acum, peste 1.200.000 de vizualizări și peste 5.400 de comentarii, unele dintre ele negative. ”O gândeam de o lună!”, s-a lăudat Selly, după farsă, vlogger-ul povestind într-un alt filmuleț ce a simțit în timpul acesteia.

Sursa video: youtube