Selly are o părere tranșantă despre educația din România! La ce liceu învață vloggerul

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România și-a expus părerea în ceea ce privește educația din România.Andrei Șelaru, cunoscut publicului larg sub numele de Selly are 19 ani și este elev în clasa a clasa a XI-a, la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti”, din Craiova.

Selly a devenit cunoscut datorită vlogurilor pe care le face. Astfel, el a ajuns să aibă două milioane de abonați la canalul său de Youtube. În ceea ce privește școala, tânărul este de părere că această instituție nu-i ajută în niciun fel pe adulți să devină independenți.

Selly a atacat-o chiar și pe Ecaterina Andronescu, pe vremea când era ministrul Eucației. Vloggerul s-a arătat foarte nemulțumit de felul în care aceasta gestiona lucrile în calitate de ministru.”Pe mine nu mă interesează din ce partid e Ecaterina Andronescu, pe mine mă interesează strict activitatea ei, ce a făcut şi face în calitate de ministru, pentru că a avut un impact asupra mea, eu fiind elev. Mi se pare că a fost o conducere foarte proastă”, declara Selly în luna aprilie.

Profesorul Marian Staş apreciază intervenţia lui Selly. ”Copiii au ochiul proaspăt şi mintea brici, aşa că ei sesizează imediat formele fără fond. Elevii s-au săturat de dialoguri ipocrite, fără niciun rezultat. Tocmai asta a fost şi critica elevilor care s-au alăturat protestului #foaiagoală. Elevii se simt minţiţi”, a spus profesorul.

Selly a căpătat o foarte mare popularitate, datorită canalului său de YouTube, într-un timp cât se poate de scurt. Totodată, în mediul online, acesta a ajuns să fie supranumit și cel mai cunoscut vlogger român. În prezent, Andrei Șelaru are nu mai puțin de 2,4 milioane de subscriberi pe această platformă. Celebritatea sa a venit și datorită concertelor pe care le-a susținut alături de trupa 5GANG, din care face parte ca membru fondator. Selly și-a început proiectul de pe YouTube în anul 2012, atunci când a început să dezbată în fața camerei de filmat diverse teme de interes general și de actualitate, în rândul tinerilor.

Sursa foto: click