Selly facut praf de un alt vlogger de top: “Ies aroganţele din el. Nu poţi să vorbeşti în felul ăsta!” Video

Selly a fost tinta unui atac dur venit din partea unui alt vlogger de top din Romania, Mikey Hash. Mihai Alexandru Hash îl face praf pe Selly după ce a petrecut de ziua lui, alături de mai mulţi prieteni, dar şi de maneliştii Tzancă Uraganu şi Biju.

Mikey Hash a declarat, la Pro Tv, că îl admira foarte mult pe Selly, însă, în ultima vreme s-a schimbat foarte mult, şi are aroganţe, pe care nu le poate tolera. „Nu cred că faza cu maneliştii este problema, asta ar fi trebuit să fie aşa… apropo, erau şi manelişti acolo. Nu cred că genul muzical este problema, faptul că a încălcat legea, intenţionat, şi s-a mai şi filmat făcând-o şi a postat, în timp ce trebuia să dea un exemplu. Nu cred că îi contestă nimeni lui Selly realizările, omul la vârsta lui a realizat foarte multe. Ceea ce mă deranjează pe mine, personal, pentru că eu îl admiram foarte mult pe Selly când era mai mic, sunt aroganţele pe care omul ăsta le are, mai nou”, a declarat Mikey Hash.

M-am uitat, de exemplu, la ultimul lui clip, când vorbea de oamenii de 40 de ani, care sunt săraci şi n-au bani şi sunt invidioşi pe el, că el munceşte mult, că jurnaliştii vor să îl tragă în jos, că el câştigă bani, că el nu-şi permite să stea 14 zile în carantină, că el are teburi de făcut, că el e importanr, trebuie să meargă să rezolve lucruri, chestii.
Nu poţi să vorbeşti în felul ăsta, eu înţeleg că te crezi buricul pământului, dar prin modul ăsta prin care te exprimi îţi atragi antipatii, chiar dacă tu gândeşti şi simţi aşa, sau poate chiar aşa este. Dar dacă o arzi la modul ăsta şi îţi baţi joc de oamenii care sunt mai puţini norocoşi decât tine, te poziţionezi foarte arogant şi nu dă bine. Ies aroganţele foarte mult. El o să facă documentare, că nu o să scăpăm de el, obişnuiţi-vă cu faţa mea, eu sunt şmecher şi vă rup în două”, a mai spus Mikey Hash în emisiunea La Măruţă.

Sursa foto: facebook