SEMIFINALA SPLASH! VEDETE LA APA. Edan, fiul Vicai Blochina, cel mai curajos concurent

Semifinala de vineri, 22 august, a emisiunii SPLASH! VEDETE LA APA a avut parte de evolutia a doa vedete femine de prim rang in showbiz-ul romanesc.

Daca Vica Blochina, fosta amanta a lui Victor Piturca a fost surpriza placuta a serii, frumoasa blonda executand o saritura in apa alaturi de fiul ei Edan, la polul opus s-a aflat Simona Senzual, cea care a reusit sa intre in conflict nu numai cu antrenorul Adrian Cherciu cat si cu unul dintre membrii juriului.

Vica a recunoscut ca, in mod surprinzator, Edan i-a dat un exemplu de curaj, in momentul in care, pus in fata unei incercari importante, a parut mai relaxat si mai zambitor chiar decat mama lui.

“Acel moment a fost unul extrem de intens pentru mine. L-am simtit pe Edan nerabdator sa sara, dar si emotionat si parca am preluat eu toata emotia lui. Mi-am dorit mult ca el sa fie personajul principal al acelor clipe si cred ca am reusit. Ca orice mama, am vrut ca fiul meu sa se simta bine, confortabil si cat mai relaxat. Dupa saritura, mi-am dat seama ca eu eram mai incordata decat el, ca Edan era foarte vesel si multumit ca a reusit sa sara de la o asemenea inaltime”, povesteste Vica.

Adrian Cherciu, maestru al sportului, are insa o mare problema cu Simona Senzual.Acesta refuza sa o mai antreneze si nimic nu-l va convinge sa se razgandeasca.

CITESTE SI: VEDETE LA APA 8 AUGUST. ANAMARIA FERENT SI-A INVINS FRICA DE APA CU AJUTORUL MAMEI

“Ea se joaca cu Biju (n.n. cațelul Simonei), face totul in dorul lelii, ca sa ma enerveze pe mine. E foarte lenesa si dezinteresata de asa ceva. Prin atitudinea ei, si-a batut joc de mine”, spune, nervos, maestrul sportului Adrian Cherciu, antrenorul Simonei Sensual la sarituri in apa.

La randul ei, Simona spune, printre lacrimi, ca se simte persecutata de antrenor si ca acesta o considera “o paria”.

Si asta nu este totul. Simona Sensual reuseste sa-l calce pe nervi si pe unul dintre cei trei jurati – Ozana Barabancea, Cosmin Seleși si Catalin Preda, prin atitudinea pe care o afiseaza.