Semifinale CUPA LIGII: DINAMO a ZDROBIT-O pe STEAUA, scor 4-1, si este ca si calificata in FINALA

Dinamo Bucuresti a obtinut, joi seara, o victorie categorica in fata Stelei in mansa tur a semifinalelor Cupei Ligii. Cainii Rosii s-au impus cu un zdrobitor 4-1 in fata rivalilor traditionali si au facut un pas si jumatate in finala celei de-a treia competitii interne.

Dinamovistii au inceput mai bine, insa nu au reusit sa isi concretizeze dominatia din debutul jocului. Steaua a echilibrat apoi partida si a fost aproape sa loveasca prima, atunci cand, dupa o pasa excelenta a lui Man, Ovidiu Popescu a luat la tinta transversala dintr-o pozitie dificila. Cinci minute mai tarziu, sud-africanul Mahlangu a profitat de o gafa uriasa a defensivei Stelei si a inscris cu un sut superb, de la 18 metri.

Stelistii au lovit din nou bara portii rivalilor, atunci cand Penedo a respins greu un balon sutat de Boldrin, mingea a “muscat” bara si a iesit in afara terenului. Partea secunda a inceput cu Steaua in posesie si cu Dinamo asteptand cuminte contraatacurile. Iar tactica aceasta a dat roade in minutul 65, atunci cand Nistor a dus scorul la 2-0 dupa o asemenea contra.

Steaua a redus din diferenta la o faza care nu anunta nimic, Aganovic punctand dintre doi jucatori ai lui Dinamo care au dormit la o centrare plouata trimisa din banda stanga. La faza imediat urmatoare, “cainii” au plecat pe contra si Lazar a restabilit diferenta de doua goluri. In fine, in ultimul minut de joc, Dorin Rotariu a stabilit scorul final dupa un alt contraatac de manual.

Sursa foto: sport