SEMINAR privind promovarea respectarii principiului EGALITATII de sanse, gen si nediscriminare, in Sectorul 6

Directia  Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza joi, incepand cu ora 10.00, un SEMINAR privind promovarea respectarii principiului EGALITATII de sanse, gen si nediscriminare, in cadrul proiectului “Sanse egale in comunitatea noastra”, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Una dintre activitatiile proiectului “Sanse Egale in Comunitatea Noastra” POSDRU/122/6.2/G/124026 care vizeaza promovarea politicilor sociale si de incluziune pe piata muncii a grupurilor vulnerabile, este realizarea a doua seminarii privind promovarea respectarii principiului egalitatii de sanse, gen si nediscriminare. Vor fi discutate si prezentate metode si practici de succes si se vor trasa linii directoare sau recomandari de urmat in domeniul metodelor de angajare flexibila .

Citeste si: LOCURI DE MUNCA pentru categoriile sociale defavorizate, printr-un program derulat cu fonduri europene

Proiectul “Sanse egale in comunitatea noastra” este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordata din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Citeste si: CURSURI GRATUITE de CALIFICARE PROFESIONALA pentru persoanele cu dizabilitati

Proiectul are ca obiectiv general stimularea integrarii pe piata muncii a 220 de persoane care apartin categoriilor sociale vulnerabile si se deruleaza in Sectorul 6, in perioada 1 octombrie 2013 – 1 aprilie 2015, cu o valoare totala de 1.402.018,96 lei din care finantarea nerambursabila este de 1.373.978,58 lei.

Evenimentul va avea loc la Hotel Caro, Sala Eminescu, bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Sector 2, Bucuresti.