SEMINAR privind promovarea respectarii principiului egalitatii de sanse, gen si nediscriminare, in Sectorul 6

Directia  Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza joi, incepand cu ora 10.00, in cadrul proiectului “Sanse egale in comunitatea noastra”, seminarul privind promovarea respectarii principiului egalitatii de sanse, gen si nediscriminare, au anuntat reprezentantii institutiei.

Una dintre activitatiile proiectului “Sanse Egale in Comunitatea Noastra”, care vizeaza promovarea politicilor sociale si de incluziune pe piata muncii a grupurilor vulnerabile, este realizarea a doua seminarii privind promovarea respectarii principiului egalitatii de sanse, gen si nediscriminare. Vor fi discutate si prezentate metode si practici de succes si se vor trasa linii directoare sau recomandari de urmat in domeniul metodelor de angajare flexibila.

Citeste si: Seria cursurilor gratuite de CALIFICARE PROFESIONALA continua in Sectorul 6

Proiectul “Sanse egale in comunitatea noastra” este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordata din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de interventie 6.2 “Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Proiectul are ca obiectiv general stimularea integrarii pe piata muncii a 220 de persoane care apartin categoriilor sociale vulnerabile si se deruleaza in Bucuresti, sectorul 6, in perioada 1 octombrie 2013 – 1 aprilie 2015, cu o valoare totala de 1.402.018,96 lei din care finantarea nerambursabila este de 1.373.978,58 lei.

Citeste si: LOCURI DE MUNCA pentru absolventii cursurilor de CALIFICARE PROFESIONALA organizate de DGASPC Sector 6

Evenimentul va avea loc la Hotel Caro, Sala George Calinescu, bd. Barbu Vacarescu nr. 164A.

Sursa foto: hotelbucharest.ro