Semne ca ai gasit barbatul perfect

Cand intri intr-o relatie, nu poti avea certitudini, insa sunt unele semne care iti pot arata daca ai gasit persoana potrivita. Vezi la ce trebuie sa fii atenta.

 Iti ofera mai mult decat sprijin financiar

Partenerul ideal face tot ce poate pentru a te proteja si a te face sa te simti in siguranta. Daca alaturi de iubitul tau simti ca nu ti se poate intampla nimic, inseamna ca ti-ai gasit sufletul pereche, potrivit specialistilor citati de positivemed.com.

CITESTE SI: 5 motive pentru care femeile mature prefera barbati tineri

Are o relatie buna cu parintii lui

Studiile au aratat ca persoanele care au avut probleme cu parintii in adolescenta au casnicii nefericite. Cercetatorii de la Universitatea din Alberta au constatat ca barbatii apropiati de mamele lor le ofera partenerelor un mediu cald si iubitor.

Nu a avut multe partenere intime

Un sondaj efectuat de sociologii americani a aratat ca barbatii care au recunoscut ca au avut mai multe relatii inainte sa se casatoreasca s-au declarat mai putin satisfacuti sexual in casnicie. Aceasta situatie apare deoarece acesti barbati sunt mai constienti de alternative.

Nu a locuit cu tine inainte de casatorie

Acelasi sondaj a aratat ca partenerii care au locuit impreuna inainte de casatorie s-au declarat mai nefericiti in relatie.

Vede viata diferit de tine

Contrar opiniei populare, o relatie buna nu inseamna neaparat ca partenerii sunt de acord asupra orcarui lucru. Specialistii sustin ca o jumatate care iti ofera mereu o perspectiva diferita asupra vietii poate reimprospata relatia si te ajuta sa vezi lumea intr-un fel neasteptat.

Poate trai fara tine

In filmele romantice, indragostitii isi spun frecvent ca nu ar putea trai unul fara altul, insa specialistii nu sunt de acord cu aceasta situatie. Un cuplu reusit este construit de doi oameni care sunt capabili sa traiasca bine impreuna la fel de bine cum ar face-o separat. Este important ca fericirea ta sa nu depinda de celalalt.

Se iubeste pe sine

Atunci cand partenerul tau te pune pe tine pe primul lung, poate fi epuizat emotional la un moment dat. Indicat este sa se gandeasca si la binele lui, sa fie fericit, pentru ca astfel te va face fericita si pe tine.

CITESTE SI: Au facut un experiment si au vrut sa vada ce reactie au mai multi baieti gay atunci cand ating pentru prima data un vagin. Vezi VIDEO

Se controleaza

Un studiu din 2011 a aratat ca sotii care reusesc sa isi controleze impulsurile sunt cei mai buni parteneri. Persoanele care nu sunt prezente in relatie nu comunica bine cu partenerii, cele care nu au rabdare, nu vor putea sa isi stapaneasca furia, iar cei care nu pot sa isi controleze pornirile vor fi infideli. Un pic de spontaneitate este binevenita, insa barbatii care au constant probleme de auto-control nu vor fi buni soti.

 

Sursa:unica