SEMNIFICATIA VISELOR EROTICE. Ce inseamna cand visezi ca faci sex

Visele erotice sunt foarte comune, atat in randul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Probabil si tie ti s-a intamplat sa visezi ca faci sex cu o persoana apropiata, cu fostul/fosta sau cu o persoana complet necunoscuta. Desi semnficatia viselor este un subiect controversat, cu multe lucruri contradictorii, majoritatea celor care studiaza visele au cazut de acord asupra unor semnificatii.

Iata asadar ce se ascunde in spatele viselor in care faci sex!

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu fostul/fosta

In general, astfel de vise reprezinta o incercare a subconstientului tau de a se impaca cu o serie de sentimente referitoare la persoana cu care ai fost intr-o relatie. Emotiile pe care le experimentezi in timpul actului sexual pot oferi indicii clare cu privire la sentimentele tale vizavi de acea persoana. Daca ti-a facut placere, inseamna ca inca nu ai reusit sa treci peste acea despartire.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu un prieten/o persoana apropiata de sex opus

Un astfel de vis arata ca simti o apropiere la nivel emotional fata de acea persoana. Poate te simti atras/a de una dintre calitatile sale sau poate ca vrei ca relatia voastra sa evolueze. Din nou, emotiile resimtite iti dau indicii importante. Daca ti-a facut placere, cel mai probabil ca nutresti sentimente ascunse fata de acea persoana.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu o ruda/ un parinte

Astfel de vise sunt tabu, insa ele nu denota dorinte incestuoase. Sunt un semn ca tii foarte mult la acele persoane si ca nu vrei sa li se intample ceva rau. Unii experti in interpretarea viselor mai sustin ca acestea au legatura si cu procesul de maturizare si trecerea in etape diferite ale vietii.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu o persoana de acelasi sex

In cazul in care nu esti atras de persoanele de acelasi sex, acest tip de vis se refera la increderea in sine si la acceptarea unor parti ale tale despre care nu ai avut o parere prea buna si pe care ai incercat sa le ascunzi.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta

Visele de acest gen se refera la dorintele tale subconstiente de schimbare sau de aventura. Daca acest vis te-a tulburat, inseamna ca nu ai mare incredere in fortele proprii. Daca ti-a facut placere, inseamna ca treci printr-o perioada de evolutie spirituala.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu persoana iubita

De regula, astfel de vise sunt un indicator ca relatia voastra a inceput sa duca lipsa de pasiune. Poate ar trebui sa discuti cu partenerul de viata despre ce iti doresti cu adevarat in dormitor.

Sursa text: huff.ro