Semnul care anunta TRAGEDIA din Apuseni! FOTO

Tragedia aviatica din Apuseni a tinut si va tine multa vreme prima pagina a ziarelor autohtone! Se cauta vinovati, se plang victimele si se incearca paralele. Ultima descoperire legata de avionul pilotat de Adrian Iovan este cu adevarat infioratoare! Intamplare sau destin?

Cu doar cateva zile inainte de accident, avionul care avea sa se prabuseasca in Apuseni a fost fotografiat de un prieten al lui Adrian Iovan. Pana aici nimic iesit din comun, doar ca pe coada avionului statea o…cucuvea.

Cucuveaua nu este altceva decat un semn al mortii in popor. Cand o cucuvea se aseaza pe casa omului, e semn ca in acea gospodarie va muri cineva.

Instantaneul tulburator a fost realizat de fotograful profesionist, Dragos Ciolac. Vorbim despre ultima fotografie a aparatului de zbor BN-2, inmatriculat YR-BNP, inainte de a fi distrus in accident.

“Am realizat un album foto pe Aeroportul Otopeni si doua zile am stat langa acea aeronava. Abia in ultim azi i-am facut o singura poza. Cand am revazut-o nu mi-a venit sa cred! Ce-i drept, acel avion pe aeroportul Baneasa era comparabil cu o Dacie din 1970 intre limuzine! Nu imi imaginam ca mai putea sa zboare! Mai ales ca statea pe platforma, expus. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ce s-a intamplat!”, a povestit Ciolac pentru wowbiz.ro.