SENATOR amenintat cu MOARTEA de un INTERLOP din IASI. I-a sapat deja GROAPA! FOTO

Membrii clanului interlop Tanase din Iasi au sapat un mormant in curtea vilei in care locuieste senatorul PP-DD Ionel Agrigoroaei, amenintandu-l pe acesta cu moartea

Din acest motiv, parlamentarul a inaintat, sambata, o plangere penala la Politie, dar si o solicitare catre ministrul de Interne, Gabriel Oprea, pentru protectie speciala, spunand ca viata ii este pusa in pericol.  Senatorul spune ca este terorizat de trei saptamani de un tanar de 19 ani, Vandam Constantin, membru al familiei tiganesti, relateaza Adevarul

Tanarul a sapat zilele trecute o groapa in curtea in care locuieste senatorul, dupa care i-a spus ca acolo va fi inmormantat.  Sambata dimineata, interlopul i-a spus sotiei senatorului ca “este pacat ca trebuie sa moara atat de tanara”. Vandam Constantin a devenit proprietar pe un corp de cladire al vilei in care locuieste Agrigoroaie in urma cu cateva luni.

Din cauza unui credit neplatit catre Piraeus Bank, executorii judecatoresti au scos la licitatie un corp al imobilului senatorului. Tanarul de 19 ani a aflat despre licitatie si a platit 37.000 de euro pentru a intra in posesia corpului de cladire. Dupa finalizarea procedurilor de executare, Vandam Constantin s-a mutat in partea sa de casa, separata de un zid de restul imobilului, in care continua sa locuiasca Ionel Agrigoroaei si familia sa. 

Potrivit solicitarilor inaintate autoritatilor, dar si a declaratiilor oferite de catre Ionel Agrigoroaei, din acel moment a inceput o ampla actiune de intimidare, scopul final fiind, sustine senatorul, evacuarea sa din intregul imobil.

Sursa foto: adevarul.ro