Senator UNPR: GABRIEL OPREA pare un tip dur, dar este FOARTE SENSIBIL

Senatorul UNPR HARALAMBIE VOCHITOIU a declarat, marti, ca liderul partidului, GABRIEL OPREA, “este FOARTE SENSIBIL, desi pare un tip asa MAI DUR”, care acum traverseaza o “PERIOADA MAI GREA” pentru ca “SI-A PIERDUT UN CAMARAD”, transmite Mediafax.

“Sigur, a apreciat ca am stat alaturi de dumnealui si a fost un moment greu si complicat. Eu am mai spus-o cand am avut ocazia: domnul general Oprea, desi pare un tip asa mai dur, este un tip foarte sensibil. Sigur, si-a pierdut un camarad, este adevarat”, a raspuns jurnalistilor senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu, intrebat daca vicepremierul Gabriel Oprea i-a multumit pentru ca i-a fost alaturi in contextul acuzatiilor care i se aduc cu privire la accidentul in urma caruia un politist din coloana sa oficiala si-a pierdut viata.

Haralambie Vochitoiu a afirmat ca supararea si nedumerirea alesilor UNPR “pentru ceea ce au incercat altii sa faca ramane”.

Senatorul UNPR a mai spus ca “in urmatoarele zile toate lucrurile se vor clarifica”, sustinand ca, “in continuare, romanii trebuie sa beneficieze de aceasta guvernare, care a adus foarte multe lucruri pozitive”.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA, CHEMAT LA AUDIERI SAPTAMANA ACEASTA. SOFERUL SI AGHIOTANTUL SAU AU DAT EXPLICATII PARCHETULUI. UPDATE

“Nu are rost sa aruncam in aer ceea ce s-a facut in tara aceasta pentru ca cineva vrea sa ajunga la putere fara sa castige alegerile”, a spus Vochitoiu, in contextul depunerii motiunii simple de catre PNL.

Intrebat daca a discutat cu Gabriel Oprea despre continuarea coalitiei de guvernare si ce anume i-a spus acesta, Vochitiu a afirmat ca oamenii din UNPR raman “exact” asa cum au fost si pana acum, “stabili si de cuvant”.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, va fi chemat la Parchetul Tribunalului Bucuresti in aceasta saptamana, pentru a da declaratii in dosarul in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina, au declarat pentru Mediafax surse judicare.

Sursa foto: Gandul