SENATORUL AKOS MORA S-A AUTOSUSPENDAT DIN PNL

Senatorul AKOS MORA s-a AUTOSUSPENDAT din PARTIDUL NATIONAL LIBERAL (PNL) motivandu-si decizia pentru ca “premierul VICTOR PONTA sa nu se mai foloseasca de cazul si de numele meu in campania electorala”.

“Nu am nicio CONDAMNARE si astept ca situatia sa fie discutata cu actele pe masa, lucru care nu se poate face in aceasta perioada. Legea nu este clara. Este o minciuna folosita de PSD in campania electorala. In aceeasi situatie cu mine, deputatul Stefan Stoica si-a pierdut mandatul ilegal, a fost o decizie politica”, a declarat AKOS MORA intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv.

CITESTE SI: DRAGNEA si TARICEANU despre REFACEREA USL: Este posibil sa ne intalnim azi, daca nu de luni incolo 

“Exista o serie de minciuni care s-au spus, pe care vreau sa le clarific. Avand in vedere ca toate argumentele nu au niciun ecou, am decis sa fac acest pas. Nu am niciun fel de condamnare. Folosirea termenului este folosit pentru a murdari imaginea mea si a PNL. Exista o decizie de incompatibilitate cu functia de consilier. Am decis sa-mi dau demisia pentru nu mai da curs acestor atacuri”, a expicat Akos Mora pentru sursa citata.

Acesta a mai declarat ca situatia sa este asemanatoare cu cea a lui Mircea Diaconu. “Toate deciziile de instanta imi dau dreptate in cazuri similare. Legea este neclara in acest sens. Posibilitatea de dubla interpretare este motiv de neconstitutionalitate”, a mai declarat Akos Mora.

AKOS MORA va ramane in continuare membru, neafiliat politic, in Senatul Romaniei.

CITESTE SI: IOHANNIS a dezvaluit unde va face prima vizita oficiala daca va castiga ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Sursa foto: realitatea.net