Senatorul Ionel Agrigoroaei a plecat din PPDD la UNPR

Senatorul Ionel Agrigoroaei a plecat din PPDD la UNPR

Senatorul de Iasi, Ionel Agrigoroaei, a demisionat din PPDD si si-a anuntat inscrierea in UNPR, de unde plecase in urma mai bine de jumatate de an. Agrigoroaei nu a facut precizari cu privire la motivele care au stat la baza demisiei sale. 

Ionel Agrigoroaei a demisionat din UNPR in 11 iunie 2014 si s-a inscris in PPDD, de unde dealtfel plecase in decembrie 2013.  La acea vreme, el sustinea ca pleaca la PPDD deoarece cu acest partid a intrat in Parlament.

Citeste si: SENATOR amenintat cu MOARTEA de un INTERLOP din IASI. I-a sapat deja GROAPA! FOTO

“Da, recunosc, am gresit ca am plecat la UNPR. Cu partidul asta (PPDD – n.r.) am ajuns in Parlament si aici revin. A fost un context atunci cand am plecat din partid. imi recunosc eroarea”, declara la acea vreme senatorul Ionel Agrigoroaei.

Ionel Agrigoroaei a fost ales senator in 2012 in colegiul rural Raducaneni, judetul Iasi, candidand din partea PPDD. Agrigoroaei a fost implicat intr-un scandal local, in ianuarie 2015, cand politistii au intervenit la locuinta sa dupa ce acesta a reclamat ca membrii unei grupari interlope care locuiesc intr-un imobil aflat in curtea vilei sale si care il sicaneaza de mai mult timp au taiat tevile de gaz pentru a-l determina sa plece din casa.