Senatorul PSD ALEXANDRU MAZARE, fratele lui RADU MAZARE, sare in barca lui GEOANA

Proaspata formatiune politica, ROMANIA NOASTRA, creata de MIRCEA GEOANA si MARIAN VANGHELIE a reusit sa-l convinga pe senatorul PSD ALEXANDRU MAZARE, fratele primarului din Constanta RADU MAZARE, sa se alature noului proiect, informeaza cotidianul ZIUA de Constanta.

ALEXANDRU MAZARE  a confirmat aceasta informatie pentru cotidianul ZIUA de Constanta. “N-a fost o decizie usoara, dupa 13 ani in care am fost membru PSD”, a marturisit senatorul de Constanta.

CITESTE SI: ALEXANDRU MAZARE, dupa audierile la DNA: Anchetarea mea este un ordin politic. UPDATE 

Fratele primarului RADU MAZARE a declarat ca sunt mai multi colegi din PSD care, foarte probabil, in viitorul apropiat il vor urma. ALEXANDRU MAZARE a declarat ca se va alatura miscarii politice a lui de MIRCEA GEOANA, ROMANIA NOASTRA. ALEXANDRU MAZARE si-a motivate plecarea din PSD declarand  ca ii displace modul in care actioneaza actuala conducere: “Nu ma mai regasesc deloc in felul in care intelege sa actioneze actuala conducere”, a explicat senatorul de Constanta.

CITESTE SI: GEOANA si VANGHELIE si-au lansat partidul. LISTA PARLAMENTARILOR din noua formatiune 

Senatorul ALEXANDRU MAZARE, fratele lui RADU MAZARE, primarul Constantei, a fost  ales in judetul Constanta, se afla la al treilea mandat in Parlament.

Sursa foto: ziuadeconstanta.ro