Senatorul PSD Gabriel Mutu si deputatul PPDD Mario Ernest Caloianu ar fi suspectati in dosarul in care a fost retinut fostul jurnalist Dragos Nedelcu

Guvernul vrea sa subventioneze dobanzile la creditele unor firme private, iar statul sa intre actionar. Ce spune un inventator care a luat de doua ori Marele Premiu la Geneva​

Senatorul PSD Gabriel Mutu si deputatul PPDD Mario Ernest Caloianu ar fi suspectati in dosarul de evaziune in care a fost retinut fostul jurnalist Dragos Nedelcu, transmit surse citate de Romania Libera.

In dosarul de evaziune fiscala, fostul jurnalist Dragos Nedelcu, apropiat al lui Sorin Ovidiu Vintu, a fost retinut, miercuri,  de procurorii DIICOT. Pejudiciul in dosar se ridica la 4,5 milioane de euro, mai transmite sursa citata. 

Citeste si: DRAGOS NEDELCU, fost membru al CA Realitatea Media, retinut pentru SPALARE de BANI si EVAZIUNE

Potrivit Biroului de presa al DIICOT, Dragos Nedelcu este acuzat ca ar fi spalat bani negri proveniti din evaziune fiscala prin intermediul mai multor firme fantoma, iar procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile si pe sase masini ale familiei Nedelcu.

Dragos Nedelcu a fost ziarist la Capital in anii 2000, dupa care s-a implicat in diverse proiecte, printre care si televiziunea de business MONEY TV, ajungand chiar membru in Consiliul de Administratie al societatii.