Senatorul PSD SERBAN NICOLAE: Voi vota impotriva MOTIUNII de CENZURA a celor de la PNL

Senatorul PSD, NICOLAE SERBAN, a declarat joi seara, ca el va vota impotriva motiunii de cenzura a celor de PNL, desi Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat pentru B1 TV, ca PSD nu va vota vineri in Parlament la motiunea initiata de PNL. 

”Stau in banca la dezbatere si la vot voi vota. Voi vota impotriva motiunii. in ceea ce ma priveste, eu votez doar daca se intampla ceva si nu pot ajunge in tara. Statutul de senator si Constitutia sunt lucruri cu care eu nu ma joc”, a declarat senatorul intr-o interventie telefonica la postul B1 TV. 

CITESTE SI: Trei DEPUTATI NEAFILIATI anunta ca vor VOTA MOTIUNEA DE CENZURA

Acesta isi doreste sa nu se creeze vineri o situatie in care parlamentarilor PSD sa le fie impus sa nu voteze motiunea.

”Eu sper ca nu se va isca o asemenea situatie. in primul rand ar insemna o neincredere in proprii parlamentarii. in privinta mea nu exista niciun fel de suspiciune, ar insemna sa imi incalc statutul de senator. Partidul inseamna mult mai mult decat opinia unuia sau a altuia. Eu sunt in partidul asta din 90, eu nu cred ca trebuie sa dau extemporale. Sunt convins ca mai sunt colegi care gandesc asa. Mi-e greu sa cred ca cineva ar crede ca mi-as schimba valorile, principiile”, a conchis NICOLAE SERBAN.

CITESTE SI: DEMISII IN PSD: INCA un PARLAMENTAR SOCIAL DEMOCRAT ISI ANUNTA TRECEREA LA PNL

 Sursa foto www.b1.ro