Senatorul SERBAN MIHAILESCU, audiat la DNA in dosarul MITEI de la Guvern

SERBAN MIHAILESCU, fostul sef al Secretariatului General al Guvernului pe vremea cand acesta era condus de Adrian Nastase si cunoscut publicului drept “Miki Spaga”, este AUDIAT la DNA, joi dimineata, in calitate de martor in dosarul de coruptie de la Guvern.

SERBAN MIHAILESCU a a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 9.15 si nu a dorit sa faca vreo declaratie. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, MIHAILESCU da explicatii procurorilor in calitate de martor, in dosarul privind inchirierea de licente IT pentru scoli,  pentru care s-au platit aproximativ noua milioane de euro, dosar in care se fac cercetari in rem pentru trafic de influenta, abuz in serviciu, dare si luare de mita.

Citeste si: ION MORARU, SECRETARUL GENERAL AL GUVERNULUI, AUDIAT LA DNA

SERBAN MIHAILESCU a fost, in perioada 2000-2003, ministru coordonator al Secretariatul General al Guvernului.

In acest dosar au mai fost AUDIATI ca martori actualul sef al Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru, Eugen Bejinariu, fost sef al SGG, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, Ioan Cordos, fostul secretar de stat din Ministerul Comunicatiilor, Sorin Eftene, fostul director general interimar al Microsoft Romania, si Corina Dumitrescu, membru CSM si fosta angajata a Ministerului Justitiei.

TREI CONTRACTE REFERITOARE LA INCHIRIEREA DE LICENTE IT SI CONTRACTUL EADS, VIZATE DE PROCURORII DNA

Sursa foto: cotidianul.ro