Senatorul Vasilica Miron a intrat in PNL

Senatorul PPDD Vasilica Miron s-a inscris, marti, in PNL Suceava, dupa ce cu o saptamana in urma declara ca nu va parasi partidul si va ramane ultima din organizatie care sa stinga lumina.

Vasilica Miron va fi vicepresedinte al organizatiei judetene a PNL. Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a confirmat ca Vasilica Steliana Miron a semnat, marti, adeziunea la PNL si ca va activa in organizatia judeteana, unde va fi vicepresedinte. Dupa inscrierea fostului membru al partidului lui Dan Diaconescu in PNL, organizatia judeteana Suceava va avea si un reprezentant in Senat.

“PNL Suceava nu avea niciun senator, ci doar patru deputati”, a spus Baisanu, care a mentionat ca Miron va activa in continuare in Comisia juridica din Senat.

Citeste si: Grupul PPDD din Senat s-a desfiintat

Presedintele PNL Suceavaconsidera ca inscrierea senatorului Miron in organizatia PNL Suceava va aduce un plus pentru aceasta organizatie si ca aceasta va participa si la dezvoltarea si intarirea organizatiei femeilor liberale.

Vasilica Steliana Miron a fost vicelider al grupului PPDD din Senat, iar in urma cu o saptamana declara ca nu va parasi partidul si ca va ramane ultima din partid care “sa stinga lumina”.