Senatul si Camera Deputatilor ii audiaza pe cei nominalizati pentru Consiliul de Administratie al SRR

Articolele pe proiectul de BUGET pe 2015, aprobate de parlamentari. Votul final va fi sambata

Parlamentul a inceput audierile pentru Consiliul de Administratie al SRR. Comisiile de cultura din Senat si Camera Deputatilor ii audiaza, luni, pe cei nominalizati pentru Consiliul de Adminsitratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, propunerile urmand a fi votate in plenul comun al Parlamentului, incepand cu ora 16.00.

Grupul parlamentar PSD ii propune in Consiliul de Administratie pe Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Sararu, ca membri titular, si Theodoru Maria Denise, Ghisa Lavinia Nicoleta si Barlibescu stefania, ca membri supleanti, transmite agentia Mediafax.

Citeste si: Parlamentul alege luni noul Consiliu de Administratie al BNR

PDL il propune pe Radu F. Alexandru pentru CA al SRR, ca membru titular, iar ca supleant pe Chiorean Alexandru. Din partea Administratiei Prezidentiale este propusa Maria Toghina, iar din partea PNL, Alexandru Ducu Bertzi, ca membru titular, iar ca supleant, Alexandru Muraru.

Grupul minoritatilor nationale o propune ca membru titular in Consiliul de Administratie al SRR pe Ana Florea, iar ca supleant, pe Maria Dobrescu.

Grupul parlamentar al UDMR il propune, ca membru titular, pe Demeter Andras Istvan, iar ca supleant, pe Agoston Hugo.

Grupul parlamentar PC o propune ca membru titular in Consiliul de Administratie al SRR pe Alina Stanciu si ca supleant pe Monica Ghinet.

Citeste si: Ovidiu Miculescu, sustinut de PSD in functia de director general al Radioului public

Executivul il propune pe Ovidiu Miculescu, ca membru titular, iar ca supleant, pe Gabriel Croitoru.

Din partea angajatilor SRR, sunt propusi ca membri titulari Nicoleta Viorica Balaci si Adrian Doros, iar ca supleanti, Marius Dorian Tanase si Mihai Maiorescu.

Grupul PPDD a anuntat ca o propune pe Alexandra Dumitras. Deputatul LIiana Minca a declarat in sedinta comisiilor de cultura ca, dintr-o eroare, propunerea PPDD, desi a fost inregistrata in urma cu o saptamana la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, nu se afla in lista cu propuneri.

Cele doua Camere ale Parlamentului se vor reuni in plen comun, luni, de la ora 16.00, pentru a vota noile componente ale Consiliilor de Administratie ale BNR, Curtii de Conturi si SRR, precum si presedintele SRTV si un membru al Consiliului ASF.

Foto: Mediafax