SENIORII din Sectorul 6 SARBATORESC Craciunul. GALERIE FOTO

Mos Craciun a facut, luni, un popas la Clubul Seniorilor din Calea Plevnei nr. 234 unde, incepand cu ora 11.00, SENIORII au pregatit colinde, poezii si teatru in cadrul Serbarii de Craciun, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, Mosul a venit incarcat cu surprize pentru seniorii talentati si a premiat harnicia, daruirea si atasamentul fata de semeni. “Argumentul este gestul frumos facut in luna noiembrie a acestui an, cand 14 seniori talentati, membri ai Cercului de pictura, au finalizat proiectul de decorare a celui mai modern corp al Centrului Social Multifunctional Harap-Alb. Cu ajutorul armoniei culorilor, seniorii au reusit sa insufleteasca fiecare camera, dand viata personajelor indragite din minunata lume Disney. Cei mici, beneficiarii acestui proiect, au fost pur si simplu vrajiti cand au vazut desenele lor preferate redate atat de frumos pe peretii camerelor”, se spune in comunicat.

Citeste si: MOS CRACIUN se intoarce in LAPONIA

SENIORII au primit cu emotie si incantare rasplata simbolica, pentru ei Craciunul este o stare de spirit, nu doar un moment sau o data in calendar, mai spun sursele citate. “Adevaratul spirit al Craciunului inseamna daruire si compasiune, si chiar daca munca depusa a fost grea, au oferit din plin dragoste fata de comunitatea din care fac parte”, se mai arata in comunicat.

Citeste si: ANGAJATII Primariei Sectorului 6 au fost COLINDATI de copiii de la Gradinita nr. 209

Sursa foto: Primaria Sectorului 6