ANUNTUL ASTEPTAT DE TOATA LUMEA! A fost descoperita VIATA EXTRATERESTRA

Omenii de stiinta rusi au decoperit forme de viata primare in compozitia deseurilor colectate de pe Statia Spatiala Internationala. Formele de viata descoperite poarta numele de plancton, primele informatii despre acestea fiind acelea ca pot supravietui in conditii extreme exemplificate prin gravitatie zero si temperaturi scazute.

Aceasta descoperire poate fi considerata una epocala, daca tinem cont de faptul ca descoperirea vietii extraterestre reprezinta de mult timp unul dintre obiectivele oamenilor de stiinta din intreaga lume.

Citeste si: NASA a facut un anunt socant: Pamantul este amenintat!

Structura planctonului descoperit in compozitia presupuselor deseuri trimise pe Terra pentru a fi analizate este similara cu structura planctonului care se gaseste pe Terra si care reprezinta totalitatea organismelor marine care traiesc plutind in apa marii.

Initial s-a presupus ca formele de viata au fost preluate de pe Terra si duse astfel in spatiu, dar analizele de laborator amanuntite au infirmat aceasta ipoteza. Particulele de viata par sa fie extrem de puternice pentru ca pot supravietui fara probleme in cele mai dure conditii de viata, adica intr-un loc in care temperatura scade considerabil sub zero grade si gravitația tinde spre zero.

Pana in prezent, specialistii au fost de parere ca astfel de conditii nu pot sustine viata, dar odata cu descoperire planctonului spatial, perspectiva se schimba dramatic.

CITESTE SI: OAMENII SE VOR INTALNI CU EXTRATERESTRII IN 2031

De asemenea, exista numeroase voci ale specialistilor care compara oceanul vas spatial cu oceanul planetar. Se pare ca ambele adapostesc forme de viata, chiar daca unul este format din apa, in timp ce celalalt din raportul spatiu-timp, la care se adauga mai multe elemente.