Serban Huidu catre Bendeac: Nu te mai stradui sa-mi demonstrezi ce tare esti, te stiu ca pe un cal breaz

Serban Huidu si Mihai Bendeac continua sa se intepe, dupa ce tot scandalul a inceput de la piesa “Doi in Unu”, care nu a intrat in playlist-ul Kiss FM. Bendeac scrie, pe o retea de socializare, ca fostul “carcotas” nu are habar ce o sa se intample, amenintandu-l: “Nu stie ce-i pregatesc pentru toamna. I-ar tremura chilotii”, a scris Mihai Bendeac. 

In replica, Serban Huidu ii transmite: “Stiu ce vrei sa faci si nu imi tremura deloc chilotii! Daca tu crezi ca o astfel de emisiune se poate face peste noapte si e simplu, te inseli amarnic! Daca era asa simplu erau pline televiziunile pana acum!”, a scris Huidu.

“In plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru pana la alea gen Bocanet, erau PROST produse! S-a vazut cu ochiul liber ca Antena, cu filme, face muuuult mai multa audienta decat cu tine pe post de buricul pamantului! Si sa nu te mai stradui sa imi demonstrezi ce mare si tare esti ca te stiu ca pe un cal breaz!”, a mai spus el.

Huidu a precizat ca melodia “Doi in Unu” nu va fi difuzata la Kiss Fm pentru ca “e proasta, nu ca esti tu in ea”. Totusi, el a tinut sa adauge ca decizia nu i-a apartinut in totalitate.

Foto: paginademedia.ro