Serban Huidu, cuvinte grele la adresa Mihaelei Radulescu: “Astro-Felix si batrana”

Mihaela Radulescu a postat acum cateva zile un mesaj dur la adresa presei din Austria dupa ce un jurnalist a jignit-o.

Deranjat de toata agitatia provocata de Mihaela Radulescu, Serban Huidu a tinut sa-si spuna si el parerea despre tot ceea ce s-a intamplat de fapt.

Citeste si: IULIA ALBU despre sotia lui PONTA: “Arata ca o casnica fara pretentii” – detalii in articol

Un ziarist austriac pus pe glume proaste a publicat un articol cu Felix Numeimposibil si doamna Mihaela Radulescu. Greseala ziaristului e ca a incercat sa faca o gluma. Austriac fiind, i-a iesit cam prost. Titlul articolului: <>. Poza: Mihaela, Felix si un avion pe nume <> (Batrana Doamna). Mama, si de la gluma asta austriaca, s-a trezit orgoliul doamnei Radulescu.

Muci l-a facut pe ziarist, nici nu stie ce l-a lovit! Si foametea din Somalia e din vina ziaristului austriac, dar doamna Mihaela a uitat s-o mentioneze. I-ati tras-o, doamna! Sunteti mare! Aveti cojones! (multi ne intrebam, dar acum avem certitudinea). Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. V-ati luat de homosexuali, dar v-ati pozat sarutandu-va cu o actrita. Ipocrizia nu e buna niciodata! Daca ii mai injurati si pe aia din Monaco… Mergeti cu Felix in stratosfera, ca acolo nu exista ziaristi! Au ramas dintii <> in fundul dvs.? Pe stanga sau pe dreapta? Si daca da… A rezistat? Ati filmat? O sa vedem asta la <>?