Serban Huidu, mesaj de incurajare pentru Michael Schumacher

Serban Huidu a intrat in Noul An cu gandul la marele campion german, Michael Schumacher. “Carcotasul” a trecut, in urma cu patru ani, printr-o cumpana a vietii asemanatoare cu cea prin care trece in aceste zile fostul pilot de Formula 1.

“La multi ani tuturor! Anul acesta nu m-am putut duce la Poiana Brasov ca nu am avut ‘timp’. Am plecat exact in nordul Italiei la Val Gardena! Pe 29 nu am schiat dar, din nefericire, ghinionul a lovit pe altcineva! Iti tin pumnii Michael, sper sa ai noroc asa cum ai demonstrat mereu de-a lungul carierei! Sa aveti un an excelent! Impliniri si bucurii va doresc!”, a scris Serban Huidu pe blogul sau.

Michael Schumacher a suferit, in urma cu o saptamana, un accident pe o partie de schi din Franta. Schumi s-a lovit la cap, iar starea sa este in continuare extrem de grava, desi a fost stabilizata de medici. Pana acum multiplul campion mondial din F1  a fost supus la doua interventii chirurgicale pe creier.

In decembrie 2010, Huidu a fost aproape de moarte, tot din cauza unui accident la schi, in Austria. Realizatorul tv a coborat panta in viteza si s-a lovit de un copac. Starea sa a fost initial atat de grava incat medicii au decis sa ii induca o stare de coma pentru a lasa organismul sa refaca functiile vitale. Huidu a suferit fracturi craniene multiple. Dupa cateva saptamani critice, vedeta tv a revenit in tara pe 4 februarie 2011.