Serban Huidu nu scapa de trecut! Carcotasii il mai intreaba cum se simte dupa accidentul in care a omorat trei oameni

Serban Huidu a omorat trei oameni intr-un tragic accident auto, acum doi ani! Fostul carcotas nu este lasat sa uite nicio clipa momentul teribil. Anumiti utilizatori online inca il mai sicaneaza pe blogul personal sau pe pagina sa de Facebook cu intrebari rautacioase legate de accidentul mortal.

In ciuda faptului ca ultima sa postare de pe blog se referea la Bianca Dragusanu, foarte multi internauti au profitat de ocazie si l-au atacat grosolan pe Serban Huidu, considerandu-l un criminal dupa ce acum doi ani a provocat un accident rutier in care au murtit trei persoane. Iata doua dintre raspunsurile cele mai interesante ale lui Huidu la intrebarile si atacurile celor care i-au scris pe www.serbanhuidu.ro:

“Dar tu cum te simti ca esti practic un criminal, omorand 2 oameni nevinovati? Este bine, domnule Huidu? Nu mai vorbi despre alte persoane cand tu acum trebuia sa fi in puscarie pe viata!”

Serban Huidu: “Au fost trei măcar citează corect! Pe tine asta nu te intereseaza ci cum sa io tragi si tu lui Serban Huidu…puteam sa fiu eu in locul lor”

“Serban, ti se mai intampla cateodata sa-i visezi pe cei ucisi de tine?
Serban Huidu: DA! Si e crucea mea…”