SERBAN HUIDU, aniversare cu SCANDAL: “Nu-i UREZ NIMIC!”

Aniversare destul de trista pentru SERBAN HUIDU! Desi este ziua lui, vestile din ultima perioada par sa ii fi taiat cheful de petrecere, asa ca realizatorul tv va fi sarbatorit acasa, in sanul familiei, fara nici un prieten.

S-au dus vremurile in care HUIDU era sufletul petrecerilor! De cand a avut teribilul accident de masina la finalul lui 2011, “Carcotasul sef” este mai mereu trist si abatut, iar prietenii spun ca are momente cand se retrage si refuza sa schimbe vreo vorba cu apropiatii.

Citeste si: SERBAN HUIDU E DEVASTAT! CE LOVITURA A PRIMIT DUPA PLECAREA LUI GAINUSA SI A LUI DEZBRACATU’!

Acum, chiar daca este ziua lui, SERBAN HUIDU nu are prea multe motive de bucurie. Viitorul “Cronicii Carcotasilor” este incert dupa plecarea lui MIHAI GAINUSA si nici prietenia care i-a legat nu mai este la fel de trainica. Anul trecut si-a cinstit colegii cu suc si pizza, insa anul acesta nu isi mai aniverseaza ziua la munca. Va petrece putin acasa, de dragul celor doi copii si al sotiei, Cristina:

“Nu am pregatit nici o petrecere, vom sta toti patru acasa, nici vorba de club sau de restaurant.

Ce-mi doresc cel mai mult acum este sanatate. Nu ma gandesc la vreun cadou anume. Cel mai important este ca eu si familia mea sa fim sanatosi. Atat! Maine (n.r. – azi) o sa cumpar un tort proaspat si vom lua masa impreuna. Am nevoie de liniste in aceasta perioada”, a marturisit SERBAN HUIDU pentru Libertatea.

Citeste si: MIHAI GAINUSA, DECLARATIA CARE IL VA INFURIA PE HUIDU! CE A SPUS FOSTUL “CARCOTAS” LA PUTIN TIMP DUPA CE A PARASIT EMISIUNEA

Intrebata ce ii ureaza realizatorului “Cronicii Carcotasilor” de ziua lui, bebelusa Oana Ionita, cea care a facut parte ani buni din echipa, a fost destul de transanta, tinand cont ca ea a parasit “Cronica” inca de acum un an din cauza comportamentului lui HUIDU:

“Nu vreau sa comentez, nu-i urez nimic. Nu am ramas in relatii bune”, a spus Oana, potrivit sursei citate.

Nu la fel de acid a fost si Mihai Gainusa. Dupa ce i-a legat o prietenie de 14 ani, fostul “Carcotas” ii va telefona lui Huidu de ziua lui:

“O sa-l sun, pentru ca am ramas in relatii bune, chiar daca drumurile noastre s-au separat. Ii voi ura personal «La multi ani!», asa fac cu toate cunostintele mele, mama m-a invatat sa fiu politicos si sa ma port civilizat. Ii urez tot ce-si doreste si multa sanatate”, a explicat Gainusa.

SERBAN HUIDU SI MIHAI GAINUSA AU AJUNS DUSMANI. CULISELE RUPERII PRIETENIEI DINTRE CEI DOI!

Sursa foto: spynews.ro