SERBAN HUIDU, un proprietar ISTERIC cu limbaj COLORAT! Vedeta acuzata de CHIRIASI

Serban Huidu ar fi facut o criza de nervi si si-ar fi injurat chiriasii din vila pe care o detine in zona Eroilor din Capitala, din cauza unui aparat de aer conditionat stricat si pentru ca anumite persoane ar fi aruncat chistoace de tigari pe balcon, informeaza, in exclusivitate, jurnalistii de la Cancan.ro.

Serban Huidu a castigat bani frumosi la viata lui si a facut investitii serioase, in special in imobiliare. In prezent, “carcotasul” este proprietarul mai multor imobile. Una dintre vile, aflata in zona Eroilor din Capitala, a fost, in mare parte, inchiriata. Cei care s-au mutat acolo l-ar fi scos, insa, din sarite pe Serban Huidu.

Surse apropiate situatiei au declarat pentru jurnalistii de la cancan.ro, ca Serban Huidu ar fi facut o adevarata criza de nervi in momentul in care a observat ca unul dintre aparatele de aer conditionat s-a defectat. De aici pana la un scandal in toata regula, n-a mai fost decat un pas.

Serban Huidu s-ar fi dus glont la etaj, ar fi tras sigurantele si ar fi inceput sa injure ca la usa cortului. In plus, i-ar fi acuzat pe chiriasi ca-si bat joc de vila sa si ca vor sa o distruga.

“A facut un scandal monstru. A urcat, ne-a taiat curentul de la sigurante si a inceput sa tipe, sa injure: «Ba, voi vedeti casa asta? Va bagati @#$ in munca mea. Eu nu am luat un leu credit pentru ea, am modernizat-o din banii mei». Serban Huidu a inchiriat unei firme mici ultimul etaj si mansarda. Era suparat ca era un aer conditionat stricat si curgea apa pe jos, ca ii distruge casa. A strigat la toata lumea. Mai era nemultumit de faptul ca i-a lasat pe chiriasi sa fumeze pe balcon, dar ca acestia au aruncat chistoacele pe geam, iar gradina este plina cu mucuri de tigara. Dupa care a tras sigurantele la loc si a plecat. Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cei care au asistat la scandal au fost socati”, a povestit pentru cancan.ro una dintre persoanele care a fost de fata, intamplator, la intreaga scena.

Citeste articolul integral AICI.

Sursa foto: antena3