Serban Pop, fostul sef al ANAF, urmarit penal in dosarul Antenelor

Serban Pop, fostul sef al ANAF, este urmarit penal in dosarul santajului de la Antene. Pop a fost audiat, joi, la sediul DNA in dosarul in care este cercetat Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group. Serban Pop a stat mai mult decat Mihai Gadea la sediul DNA si a plecat in calitate de invinuit, fiind urmarit penal.

Reamintim ca si directorul Antena 3, Mihai Gadea, este urmarit penal sub acuzatia de complicitate la santaj, dupa ce tot joi a fost audiat la DNA, ca martor in dosarul de santaj in care este cercetat Sorin Alexandrescu. Mihai Gadea este cercetat alaturi de Camelia Voiculescu, actionarul majoritar al trustului Intact, care detine Antena 3.

Gadea este acuzat de complicitate la santaj, iar postul Antena 3, in calitate de persoana juridica, a fost pusa sub invinuire in acelasi dosar.

Sorin Alexandrescu este cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Foto: Finantistii