SERENA WILLIAMS a castigat turneul de la Roma

SERENA WILLIAMS a castigat pentru a treia oara in cariera sa Openul Italiei la tenis, gazduit de arena Foro Italico din Roma, jucatoarea americana invingand-o duminica, in finala, cu 6-3, 6-0, dupa numai 71 minute de joc, pe favorita spectatorilor, italianca Sara Errani.

Campioana olimpica en titre si ocupanta primului loc in ierarhia mondiala, SERENA WILLIAMS si-a trecut cu aceasta ocazie in palmares cel de-al 60-lea titlu WTA, fiind singura jucatoare din circuitul profesionist feminin care a reusit sa castige trei turnee de la debutul acestui sezon (Miami, Brisbane si Roma).

Citeste si: Simona HALEP s-a retras de la turneul de la Roma

SERENA WILLIAMS si SARA ERRANI s-au intalnit de sase ori pana acum — de trei ori pe zgura si in alte trei ocazii pe suprafața dura—, victoria revenind de fiecare data jucatoarei din Statele Unite.

Citeste si: SORANA CIRSTEA, ELIMINATA de la ROMA

Urmatoarea competiție la care va lua startul SERENA WILLIAMS este turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va debuta pe 25 mai si pe care americanca si-a propus, de asemenea, sa-l castige pentru a treia oara, dupa succesele din 2002 si 2013.

Sursa foto: sports.ndtv.com