SERENA WILLIAMS, data de gol ! De ce i-a fost rau la WIMBLEDON

SERENA WILLIAMS a surprins prin imaginile surprinse cu ea la meciul de dublu de la WIMBLEDON, din care s-a retras invocand probleme de sanatate, iar acum apare o noua teorie.

SERENA WILLIAMS, numarul unu mondial, nu a fost in stare sa trimita niciun serviciu corect, iar apoi a abandonat in partida de la WIMBLEDON, personajele apropiate fenomenului lansand diferite teorii cu privire la jucatoarea din SUA.

Citeste si: ROLAND GARROS: SERENA WILLIAMS, eliminata in turul doi

In lipsa unei pozitii oficiale care sa clarifice situatia, presa internationala s-a intrecut in speculatii, de la o stare de ebrietate pana la o presupusa sarcina. O declaratie facuta de sora Serenei Williams, Isha Price, vine sa adanceasca si mai mult misterul.”Serena era bine inaintea meciului”, a spus Price, care a precizat ca nu intelege cum s-a ajuns in aceasta stare.

Citeste si: CLASAMENT WTA: Simona HALEP se mentine pe locul 3

SERENA WILLIAMS nu a mai dorit sa faca niciun comentariu pe marginea acestui subiect, dar a dat asigurari ca va reveni in scurt timp pe terenul de tenis.

Totusi, a aparut o noua teorie, conform careia SERENA WILLIAMS s-a simtit atat de rau deoarece este insarcinata chiar cu antrenorul sau.