SERENA WILLIAMS i-a prezis viitorul SIMONEI HALEP. Ce i-a spus americanca dupa finala

SIMONA HALEP a revenit, luni la pranz, in Romania de la Turneul Campioanelor, acolo unde campioana noastra a jucat finala in compania numarului 1 mondial, americanca Serena Williams, sportiva pe care constanteanca a reusit sa o invinga in meciul direct din faza grupelor competitiei de la Singapore.

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa la aeroportul Otopeni din Capitala, sportiva dezvaluindu-le jurnalistilor prezenti ce a discutat cu Serena Williams in timpul finalei si ce i-a prezis jucatoarea din SUA.

CITESTE SI: SIMONA HALEP a revenit pe LOCUL TREI in clasamentul WTA 

“Nu am apucat sa mai vorbim prea multe dupa meci, doar pe teren. Mi-a zis sa ma uit in tribuna, catre mama ei, care ne-a facut o poza. Serena mi-a spus ca vrea sa aiba o poza cu viitorul numar 1 mondial”, dezvaluie Simona una dintre cele mai tari amintiri de la Turneul Campioanelor.

Halep e increzatoare ca poate ajunge in topul ierarhiei mondiale: “Nu vreau sa ma gandesc acum la clasament. Poate se va intampla sa fiu acolo, in varf, dar nu asta e cel mai important, ci sa castig meciuri cat mai multe”.

CITESTE SI: SIMONA HALEP a pierdut finala! Turneul Campioanelor, castigat de Williams 

Sursa foto: wtatennis.com