SERGIU LUCINSCHI afla daca va fi ARESTAT PREVENTIV

SERGIU LUCINSCHI, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova PETRU LUCINSCHI, este anchetat de Directia Nationala Anticoruptie, la domiciliul sau din Voluntari fiind efectuate luni seara perchezitii, potrivit postului B1 TV.

UPDATE 18.15: Magistratii ICCJ se vordecide la ora 19.00 daca SERGIU LUCINSCHI va fi ARESTAT PREVENTIV.

UPDATE 07.40: SERGIU LUCINSCHI A FOST RETINUT,  in cursul noptii de luni spre marti,  DE DNA, informeaza agentia Agerpres citand surse judiciare!

UPDATE 23:06: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA.

SERGIU LUCINSCHI este cercetat intr-un dosar de santaj si trafic de influenta. El ar fi cerut patru milioane de euro in perioada decembrie 2004 – martie 2005.

Citeste si: PERCHEZITII DNA la JUDECATORIA MACIN intr-un dosar de CORUPTIE si FALS

“Procurorii DNA — Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2014 — martie 2015, de catre suspectul Sergiu Lucinschi, om de afaceri. In cursul zilei de 30 martie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, a fost efectuata perchezitie domiciliara la o locatie situata in judetul Ilfov”, se arata intr-un comunicat transmis luni seara de DNA.

Citeste si: PERCHEZITII DNA la SUCEAVA si BOTOSANI intr-un dosar de frauda cu FONDURI EUROPENE

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii.

 Sursa foto: romaniatv.net